Aanverwante diensten

Aanverwante diensten

Bij vrijwel ieder wellnessresort is het mogelijk om onbeperkt te genieten in de sauna, jezelf lekker af te spoelen onder de douche en een verkoelende duik te maken in het zwembad. Dit zijn allemaal belangrijk dingen om jou een ontspannen gevoel te bezorgen. Bij Keizersthermen Beauty Resort zijn er daarnaast nog enkele aanverwante diensten om je optimaal te kunnen ontspannen. Hier krijg je meer informatie over twee aanverwante diensten die wij aanbieden aan onze gasten.

 

Massages

Evenals bij ieder ander wellnessresort, is het ook bij Keizersthermen Beauty Resort mogelijk om een massage te krijgen. Het aanbod bestaat hier echter niet alleen uit de standaard massages. Nee, bij Keizersthermen Beauty Resort gaan we verder. Onze medewerkers hebben namelijk speciale cursussen gevolgd voor wat betreft het geven van massages. Hierdoor zijn zij in staat om jou te verwennen met een heerlijke, ontspannen massage. Benieuwd wat er mogelijk is? Kom dan snel eens langs om dit te ervaren.

 

Acupunctuur

Naast het volgen van verschillende massages bieden wij ook de mogelijkheid tot acupunctuur aan. Hiervoor hebben een aantal van onze medewerkers ook een speciale training gevolgd. Zij zijn stuk voor stuk gediplomeerd, waardoor zij jou een prettige acupunctuurbehandeling kunnen geven. Dit resulteert er uiteindelijk in dat jij weer lekker ontspannen door het leven kunt.