Diensten

Wat zijn de faciliteiten van Keizersthermen Beauty Resort?

Overweeg jij om binnenkort eens een dagje naar een wellnessresort te gaan? Breng dan een bezoek aan Keizersthermen Beauty Resort. Bij dit wellnessresort kom je namelijk optimaal tot rust. Voordat jij besluit of je hier een bezoek aan wilt brengen, geven wij jou alvast een kleine greep uit de faciliteiten die wij aanbieden.

 

 

Sauna

Uiteraard kun je bij Keizersthermen Beauty Resort genieten in de sauna. Wij hebben verschillende soorten sauna’s, zodat je optimaal kunt ontspannen. Keizersthermen Beauty Resort heeft niet alleen een ‘normale’ sauna, maar er zijn ook enkele speciale sauna’s. Deze sauna’s zorgen ervoor dat je lichaam nog meer tot ontspanning komt. Benieuwd naar het effect? Breng dan eens een bezoek aan Keizersthermen Beauty Resort.

 

 

Zwembad

amsterdam Zwembad
Nadat jij een tijdje in één van onze sauna’s hebt gezeten, is het natuurlijk wel lekker om even wat verkoeling op te zoeken. En hoe kan dit beter door een duik te nemen in één van onze zwembaden. Doordat je net in de sauna bent geweest, voelt het water ijskoud aan. Maar neem vooral wel een duik, want het is juist goed voor je lichaam wanneer je goed afkoelt na een tijdje in de sauna te hebben gezeten.

 

 

Behandelingen

amsterdam Behandelingen
Bij Keizersthermen Beauty Resort kun je niet alleen maar in de sauna en een duik nemen in het zwembad. Nee, je kunt namelijk ook diverse behandelingen volgen. Zo bieden wij diverse soorten massages aan en daarnaast zijn er nog tal van andere behandelingen die jij kunt volgen om je bezoek aan Keizersthermen Beauty Resort nog relaxter te maken. Kortom: na een dagje bij Keizersthermen Beauty Resort ga jij dus met een ontspannen gevoel weer huiswaarts.